Eetdagboek

Eetdagboeken,……Het is een hype in blogland,….Carrie houdt haar eetdagboeken nauwkeurig bij om te zien waar we nog kunnen sleutelen,……vooral in de tussendoortjes wil ik graag meer inspiratie,…..en ook wil ik graag horen hoe jullie jullie havermout eten ’s morgens,….:-),…..en of jullie nog goed advies hebben, waar er nog ruimte is voor verbetering en of jullie nog topreceptjes hebben, want sharing is caring,……;-).

Het eetdagboek van Carrie:

Maandag 12 januari:

Ontbijt: Quinoa met griekse yohurt, appel en amandelen en hazelnoten
Tussendoor: rijstwafels met pindakaas
Lunch: Salade met kip
Tussendoor: Havermoutkoekjes
Diner: Foccacia met carpaccio ( en vanalles in mijn mond gestopt tijdens de kookles)

Dinsdag 13 januari:

Ontbijt: havermout met appel
Tussendoor: zelfgemaakte mueslireep
Lunch: wintergroenten met humus en wrap met kip en champignons
Tussendoor: banaan & griekse yohurt met blauwe bessen
Diner: Scampi’s met wokgroenten en vietnamese soep

Woensdag 14 januari:

Ontbijt: havermout met peer
Tussendoor: maiswafels met pindakaas
Lunch: salade met quinoa en feta koffie met melk en 1 praline
Tussendoor: banaan & plattekaas met blauwe bessen
Diner: Quinoa met champignons en worst

Donderdag 15 januari:

Ontbijt: toast met kaas en pindakaas en koffie
Tussendoor: maiswafels met pindakaas en koffie
Lunch: wrap met hummus en groentjes, banaan en havermoutkoekje, koffie
Tussendoor: platte kaas met kaki en blauwe bessen
Diner: aardappelen met boontjes en kalfsburger na de looptraining 3 lepels granola

Vrijdag 16 januari

Ontbijt; havermout met appel en kokosbloesemsuiker
Tussendoor: mueslireep
Lunch: wrap met hummus en groentjes
Tussendoor: 2 rijstwafels met hummus
Diner: Zelfgemaakte hamburgers

Zaterdag 17 jan:

Ontbijt: havermout met appel en canderel vanille stick
Lunch: pompoenpittenboterham met hummus en een met pure chocolade (85%)
Tussendoor: bananenbrood en kaki met granola
Dinner: brocolli met quinoa en boomstammekes en 2 gezonde koekjes zonder suiker en met kokosolie 🙂

Zondag 18 jan

Ontbijt: ei met lifechanging bread en een met pindakaas
Lunch: 3 maiswafels met geitenkaas en 1 met hummus, banaan en 2 gezonde koekjes

Tussendoor: Platte kaas met vruchten
Diner: spruitjes met lamsbout en gebakken petatjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

17 gedachtes over “Eetdagboek

  1. Eerst en vooral: petje af, waar haal je de moed vandaan om zo’n dieet te volgen en dan nog alles bij te houden? Verbeteren? Tja, ik zie worst, kalfsburger, hamburger en boomstammetjes op het menu, allemaal op 1 week. Hier komt max 1 keer per week gehakt of iets dergelijks op tafel. Een tip die wij meekregen van iemand met verstand van zaken: per warme maaltijd mag maar 1 ding bereid zijn met vetstof, de rest grillen of stomen of koken, of stoven in een bodempje water.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s